Ylläksen rullahiihto RyYlläksen Rullahiihto Ry on Ylläksellä toimiva yhdistys.
Sähköposti: info@yrh.fi

Nimi Ylläksen Rullahiihto ry
Kotipaikka Kolari
Rekisterinumero 216.236
Merkitty rekisteriin 8.12.2015


Tarkoitus ja toiminta
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.
Lisäksi seura pyrkii edistämään yhteistyössä Kolarin kaupungin kanssa Ylläksen aseman vakiinnuttamista ja vahvistamista kansallisena ja kansainvälisenä talvi- ja kesäurheilukeskuksena. Toiminnassaan seura korostaa urheilun eettisiä ja kasvatuksellisia arvoja ja päämääriä.
Yhdistys on Suomen Hiihtoliitto ry:n jäsen. Yhdistys voi olla jäsenenä myös muissa lajiliitoissa, ja lajeissa joita yhdistyksessä harrastetaan. Yhdistys noudattaa mainittujen jäsenliittojen sääntöjä ja määräyksiä.

Jäsenet
Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Yhteistyö
Yhdistys on ollut vuodesta 2014 asti järjestämässä yhdessä Sieppijärven SiSu:n kanssa rullahiihtotapahtumia Äkäslompolossa, mm Ylläs Skistar Race rullasuksihiihtokisoja.

Tulokset Ylläs SkiStar race 26.-27.7.2019

Ylläs Ski Star Race vuorijuoksu tulokset 26.7.2019

Ylläs Ski Star Race rullahiihto tulokset 27.7.2019